Cookies d’avena per un esmorzar més saludable!


Avui els alumnes de la UEC hem preparat una galetes d'avena per esmorzar, que han quedat boníssimes !Aquí us deixem com preparar-les:

Ingredients:
  • 100g Xocolata
  • 50 g de sucre
  • 125g avena
  • 1 ou
  • ½ cullerada de llevat en pols
  • 75 ml d’oli d’oliva 
  • 1 cullerada d’extracte de vainilla

Els alumnes de la UEC hem començat preparant aquesta recepta preescalfant el forn 180 ºC.Després, hem batut l’ou amb l’oli, el sucre i una miqueta d’extracte de vainilla.

Seguidament hem afegit els flocs de civada i el llevat a la barreja i ho hem barrejat tot junt.

Un cop feta la barreja afegim la xocolata i fem boletes amb la massa que hem fet, després aixafem les boletes suaument amb una paleta per donar-los la forma de la galeta.

A l’acabar aquest pas, posarem les galetes al forn durant 25 minuts.


         




Comentaris