TALLER CUÏNA: Pizzes

La setmana passada al taller de cuïna vam fer pizza. 
Ens van sortir molt bones!!!
Us deixem la recepta i els passos a seguir!!! 
Bon profit!!! 

Ingredients:

  • Farina 
  • Llevat
  • Aigua tibia
  • Sal i oli d'oliva.  
  • Ingredients que ens agradin per la pizza.  
1. Fem la massa. Mesclem la farina amb un polsim de sal, llevat, aigua calenta i oli. Ho hem d'amasar fins que no se'ns apegui la farina als dits. Si ho creiem convenient podem afegir més farina. 
2. Un cop tenim la massa , la deixem repossar 45' tapada. Podem aprofitar per preparar els ingredients. 
3. Un cop hem deixat la massa repossar l'estenem. Si us agrada la massa més fina la podeu fer fina i si us agrada més gruixuda no l'estengueu tant. 
Estenem la massa en un paper de forn. 
Per què no se'ns bufi la massa és important fer-li algunes punxades amb una forquilla.

3. El tercer pas és posar el tomàquet i posem la pizza al forn 15' sense els ingredients. 

4. Posem els ingredients que ens vingui de gust i la tornem a posar al forn 15'. Recordeu que si la massa és molt gruixuda haurà d'estar uns minuts més al forn. 


5. Ja tenim les pizzes fetes!! nyam nayam!!! 





Comentaris