16 de maig 2017

Fent Napolitanes de xocolata!!!

Aquest passat divendres al taller de cuina, vam realitzar napolitanes de xocolata. 

Una recepta molt senzilla, de poca duració i ben bona!!! 

Aquí us deixem la recepta. 

Ingredients: 
  • Làmines de pasta de full. 
  • Xocolata fondant negra 70 %. 
  • Fideus de xocolata per a decorar (opcional)
1. Separem la presa de xocolata en porcions de xocolata tallades de llarg. I estirem la pasta de full.
2. Tallem la pasta de fulls en porcions i col·loquem la xocolata. 
3. Mirem que estigui ben tancat  i segellem la pasta per l'extrem.
4. Ho posem a la safata del forn, que haurem escalfat prèviament. Coem les napolitanes durant uns 20 minuts, a 190 o 200 ºC. I després, els traiem i els deixem refredar a temperatura ambient. Un cop freds, els podrem decorar si volem amb xocolata. 
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada