Aquest passat divendres al taller de cuina, vam realitzar napolitanes de xocolata.
Una recepta molt senzilla, de poca duració i ben bona!!!
Aquí us deixem la recepta.
Ingredients:
Una recepta molt senzilla, de poca duració i ben bona!!!
Aquí us deixem la recepta.
Ingredients:
- Làmines de pasta de full.
- Xocolata fondant negra 70 %.
- Fideus de xocolata per a decorar (opcional)
1. Separem la presa de xocolata en porcions de xocolata tallades de llarg. I estirem la pasta de full.
2. Tallem la pasta de fulls en porcions i col·loquem la xocolata.
3. Mirem que estigui ben tancat i segellem la pasta per l'extrem.
4. Ho posem a la safata del forn, que haurem escalfat prèviament. Coem les napolitanes durant uns 20 minuts, a 190 o 200 ºC. I després, els traiem i els deixem refredar a temperatura ambient. Un cop freds, els podrem decorar si volem amb xocolata.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada