Taller CURTMETRATGE

Aquest any, com ja us havíem anunciat, hem participat en el projecte Reacciona, que promou la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 
En aquest procés ens ha acompanyat la Marta Cortina, qui ens ha guiat l'escriptura del guió i ens ha ensenyat com fer el rodatge i tot el necessari per al muntatge d'un curt, fent-nos sentir com a professionals del cinema al seu costat. A més, de tenir molta paciència amb tots nosaltres, mostrar-se molt disposada i fer possible estones de diversió 
En un principi vam elegir una temàtica per a treballar un dels Objectius del Mil.leni de les Nacions Unides. Concretament, vam elegir : promoure la igualtat de gènere. 


Després vam treballar la realització del guió i  el pla de treball. 
Posteriorment l'adequació de l'espai per a les escenes i el rodatge de les mateixes. 

Aquí us deixem una petita mostra de com ha estat el procés.

 

 Imprevistes o anècdotes

Quan vam gravar una de les escenes, alguns de nosaltres se'ns va anar la pintura fora de lloc i vam haver de netejar, rascar i puntar durant bona estona. :)  Des de la UEC també volem donar les gràcies a tots i totes les membres de la Parròquia amb qui compartim espais per tenir paciència amb nosaltres.ESTEU ATENTS PER QUÈ EN BREUS US MOSTRAREM EL NOSTRE CURT!!!!!!  

Comentaris