Us deixem una recepta ben fàcil i senzilla: Croissants xocolata!!!
INGREDIENTS
- Diverses làmines de pasta fullada
- Tauleta xocolata
- Un ou
Primer estirem bé la làmina de pasta fullada.
Quan la tinguem ben estirada, cal tallar-la en porcions triangulars, com quan tallem una pizza.
Després afegim un parell de quadrets de xocolata a l’extrem més ample de cada triangle.
Enrotllem el triangle sobre si mateix i ja tenim el croissant preparat!!.
Si tenim ou, els pintem tots amb una mica de rovell d’ou i els col·loquem a sobre d’una safata folrada amb paper de forn.
Escalfem a 180º durant 15 minuts i llestos.
Quan la tinguem ben estirada, cal tallar-la en porcions triangulars, com quan tallem una pizza.
Després afegim un parell de quadrets de xocolata a l’extrem més ample de cada triangle.
Enrotllem el triangle sobre si mateix i ja tenim el croissant preparat!!.
Si tenim ou, els pintem tots amb una mica de rovell d’ou i els col·loquem a sobre d’una safata folrada amb paper de forn.
Escalfem a 180º durant 15 minuts i llestos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada