29 de març 2019

Cookies d’avena per un esmorzar més saludable!


Avui els alumnes de la UEC hem preparat una galetes d'avena per esmorzar, que han quedat boníssimes !Aquí us deixem com preparar-les:

Ingredients:
  • 100g Xocolata
  • 50 g de sucre
  • 125g avena
  • 1 ou
  • ½ cullerada de llevat en pols
  • 75 ml d’oli d’oliva 
  • 1 cullerada d’extracte de vainilla

Els alumnes de la UEC hem començat preparant aquesta recepta preescalfant el forn 180 ºC.Després, hem batut l’ou amb l’oli, el sucre i una miqueta d’extracte de vainilla.

Seguidament hem afegit els flocs de civada i el llevat a la barreja i ho hem barrejat tot junt.

Un cop feta la barreja afegim la xocolata i fem boletes amb la massa que hem fet, després aixafem les boletes suaument amb una paleta per donar-los la forma de la galeta.

A l’acabar aquest pas, posarem les galetes al forn durant 25 minuts.


         




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada