Avui els alumnes de la UEC hem preparat una galetes d'avena per esmorzar, que han quedat boníssimes !Aquí us deixem com preparar-les:
Ingredients:
- 100g Xocolata
- 50 g de sucre
- 125g avena
- 1 ou
- ½ cullerada de llevat en pols
- 75 ml d’oli d’oliva
- 1 cullerada d’extracte de vainilla
Els alumnes de la UEC hem
començat preparant aquesta recepta preescalfant el forn 180
ºC.Després, hem batut l’ou amb l’oli, el sucre i una miqueta
d’extracte de vainilla.
Seguidament hem afegit
els flocs de civada i el llevat a la barreja i ho hem barrejat tot
junt.
Un cop feta la barreja
afegim la xocolata i fem boletes amb la massa que hem fet, després
aixafem les boletes suaument amb una paleta per donar-los la forma de
la galeta.
A l’acabar aquest pas,
posarem les galetes al forn durant 25 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada