6 de juny 2019

CUINA: pernil i formatge amb pasta de full.


La recepta que us presentem avui se’ns ha ocorregut mentre fèiem l’hora del patí i no sabíem què fer  a cuina 😊

Nosaltres ho hem fet amb pernil i formatge, però es pot farcir del que més us agradi!

Ingredients:  2 paquets de pasta de full. Pernil dolç. Formatge. Ou batut

Elaboració:

1- Estirem la pasta de full sobre el taulell mentre escalfem el forn a 200ºC.

2- Posem una base de formatge i a sobre el pernil, deixant una mica d'espai per les vores. 
Nosaltres hem tornat a posar una capa amb mozzarella i un toc d'orenga. 

3- Posem a sobre l'altra pasta de full i dobleguem les vores per segellar-ho. Pintem també per sobre de la massa amb l'ou batut. Sobretot recordeu punxar la massa per que no s'inflí!!! 

4- Coem al forn uns 15-20 minuts, fins que estigui daurat.

5- Ben fàcil, io? 😋😋😋















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada