La recepta que us presentem avui se’ns ha
ocorregut mentre fèiem l’hora del patí i no sabíem què fer a cuina 😊
Nosaltres ho hem fet amb pernil i
formatge, però es pot farcir del que més us agradi!
Ingredients: 2 paquets de pasta de full. Pernil dolç. Formatge.
Ou batut
Elaboració:
1- Estirem la pasta de full sobre el taulell
mentre escalfem el forn a 200ºC.
2- Posem una base de formatge i a sobre el pernil,
deixant una mica d'espai per les vores.
Nosaltres hem tornat a posar una capa amb mozzarella i un toc d'orenga.
3- Posem a sobre l'altra pasta de full i
dobleguem les vores per segellar-ho. Pintem també per sobre de la massa amb
l'ou batut. Sobretot recordeu punxar la massa per que no s'inflí!!!
4- Coem al forn uns 15-20 minuts, fins que
estigui daurat.
5- Ben fàcil, io? 😋😋😋
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada