Confinament a la UEC


Avui 23/03/2020 ja fa una setmana que els i les alumnes de la UEC de Vilanova i la Geltrú, han de complir amb les ordres de romandre a casa a causa de la Pandèmia coneguda com a COVID-19.

Resultat d'imatges per a "fotos coronavirus catalunya"Això no vol dir que des de la UEC no continuem realitzant les nostres tasques i deures diaris, ni de bon tros!!! Tot l'equip educatiu estem disponibles per les i els nostres alumnes de forma telemàtica, de manera que, ni el Coronavirus -19 pot aturar les nostres ganes d'aprendre!!!

Hem aturat tota activitat presencial al "Molí de Vent" i no hi tornarem fins que les autoritats sanitàries i educatives així ho dictaminin, complint de forma responsable, amb tot allò que els professionals i la societat en general ens demana.

Per últim, volem posar el nostre petit granet de sorra i contribuir a la informació sobre els riscos de contraure el COVID-19 i les maneres de poder evitar la infecció, tan nostra, com la dels nostres éssers estimats i persones en general; és per això que us deixem l'enllaç de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) amb tota la informació actualitzada.




Els nostres millors desitjos per tothom.

Ens tornarem a veure molt aviat!! Ànims!!

TOT SORTIRÀ BÉ.

Comentaris