CURTMETRATGE REACCION@

Des de servei de Cooperació, Participació i Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de la ORG Garrafcoopera com cada any, ens engresquen als serveis educatius de la ciutat a elaborar un curtmetratge on LA FINALITAT DEL PROJECTE REACCIONA ÉS TREBALLAR LA CONSCIÈNCIA SOCIAL I LA CULTURA DE PAU MITJANÇANT LA REALITZACIÓ D’UN CURTMETRATGE PER PART DELS ALUMNES".

A principis de 2021 els alumn@s de la UEC van escollir un dels objectius a treballar en base a la Declaració Universal dels Drets Humans... el nostre és el del Treball i Llibertat Sindical.

Al curt què s'emetrà properament i que deixarem l'enllaç per aquí, hem posat en relació les diferències en les condicions laborals que hi ha a diferents països i com aquestes, repercuteixen als treballadors i a la societat en general. 

Hem aprés moltíssimes coses, sobretot, pel que fa als salaris de països en vies de desenvolupament i les preocupants condicions a la que els treballadors i treballadores s'afronten cada dia per guanya un sou precari, mentre que les grans multinacionals s'enriqueixen amb aquesta metodologia... però també hem aprés història i cultura amb l'Enrique, un dels fundadors de Garrafcoopera i una persona molt coneixedora i conscienciada i lluitadora per la igualtat.

Volem agrair enormement a totes les persones que han fet possible dur a terme aquest projecte.

Us deixem unes fotos, mentre esperem rebre el projecte final... el nostre PROPI CURTMETRATGE!!!!!!!












Comentaris

Publica un comentari a l'entrada