TALLER CURTMETRATGE, primera part 2019

Aquest any, tornem a participar 

en el Projecte Reacciona, que promou la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Mitjançant la realització d'un curtmetratge, gràcies al projecte Reacciona hem treballat Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’any 2015 les Nacions Unides  van proposar els objectius de desenvolupament sostenible 2030 (ODS).  Els ODS són una proposta de 17 objectius a complir en els propers 12 anys. Tenen com a finalitat transformar el nostre món. Concretament, el fi de la pobresa i la fam, promoure el benestar i la salut, l’educació de qualitat, la igualtat de gènere, el sanejament ambiental i energètic, el treball digne i creixement econòmic, la reducció de les desigualtats, les ciutats sostenibles i el consum responsable, el control del canvi climàtic, de la vida submarina i terrestre, promoure pau i justícia i establir aliances per aconseguir aquests objectius.

Tant debò, tots els països es comprometin per a què aquests objectius s’assoleixin i puguem viure en un món millor per a tots.

Concretament, en la UEC hem fet el nostre curtmetratge basant-nos amb  l’objectiu 3. Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats. 

Us deixem un petit recull fotogràfic de com està essent el procés. 

Moltes gràcies Jaume pel teu acompanyament i la seva paciència!! :)  

Esteu atents per què ja estem en fent l'edició!!!!

Aviat prodreu veure'l!! 



Comentaris