NO LLENÇEM MENJAR!!!!!

Divendres dia 5 de febrer, vam assistir a una xerrada molt interessant a la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú.

Ens hem de conscienciar de les ingents quantitats de menjar que llencem a les escombraries cada persona per any, però també, de RECICLAR de manera correcta... sabeu quants diners es llencen a les escombraries a l'any entre tots els, i les habitants de la nostra ciutat?? ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡7 MILIONS €!!!!!!!!! increïble oi? Quantes coses que podríem fer a la nostra ciutat!!!

Vam veure un exemple que tothom és capaç de comprendre, suposem que fem una compra de tres bosses de menjar, doncs bé, una d'elles aniria directament al container... sembla una bogeria, però està demostrat que és així. A més, vam parlar sobre diversos punts a tenir en compte respecte de la diferència entre data de caducitat i consum preferent; aliments que van a la nevera o al rebost; què fem amb les llaunes a la nevera o també, què podem fer amb les restes de menjar com ara el pa, la carn, el iogurt, etc...

La solució a tot aquest "sense sentit" és la del reciclatge. Ens hem d'acabar de conscienciar de la necessitat de reciclar correctament, perquè els recursos que tenim al nostre planeta se'ns esgoten i no disposem de més planetes tret de la nostra estimada Terra!



Comentaris